Bereikbaarheid

FIETS

Kavka Zappa ligt vlak naast de ring rond Antwerpen, op fietsafstand van het centrum. Er is een fietsenstalling beschikbaar voor Kavka Zappa.

Heb je zelf geen fiets? Maak dan gebruik van het VELO-SYSTEEM in Antwerpen! Bij Velo Antwerpen betaal je 4 euro voor een dag. Op de Emiel Vloorsstraat staat een Velo-station (station 295 – Sporthal Kiel).

OPENBAAR VERVOER

Kavka Zappa is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bussen 1 en 13 en trams 4 en 10 hebben een halte op wandelafstand van Kavka Zappa. Plan HIER je route.

Treinstation Antwerpen-Zuid is ook op wandelafstand. Plan HIER je route met de trein.

AUTO

Kom je met de auto? Hou er dan rekening mee dat de hele Antwerpse binnenstad en een deel van Linkeroever sinds 1 februari 2017 een LAGE-EMISSIEZONE (LEZ) zijn. Moet je door het centrum, onderzoek dan eerst of je wagen voldoet aan de toelatingsvoorwaarden en voorkom een boete. Kavka Zappa ligt zelf niet in de lage-emissiezone.

Voor wie van de Antwerpse Ring komt: neem de afrit vlakbij afrit 5a-Het Zuid richting Hoboken. Sla rechtsaf op de R10, daarna rechtsaf op de N148. Zappa ligt na 1 km op de rechterkant.

Vanuit Brussel of de A12 volg je richting Ring Antwerpen/Brugge/Gent/Haven 1000-2000/Antwerpen Centrum. Volg richting Singel, daarna rechtsaf slaan op de R10 richting Hoboken. Daarna rechtsaf op de N148, Zappa ligt na 1 km op de rechterkant.

Parkeren

Aan en rond Kavka Zappa is voldoende plek om gratis te parkeren.

back to home